flori

Forum

 

Intreabă specialiștii

Specialiștii noștri în nutriție, sport și stil îți stau la dispoziție ori de câte ori ai nevoie de un răspuns. Vezi zilele când ei sunt online și discută cu ei.

126 întrebări

 

Testimoniale de la prietenele Activia

Ai început Programul de la Activia sau ești deja la final? Experiența ta va fi de mare folos tuturor celor care vor să intre în Program. Povestește-ne cum a fost Programul pentru tine. Poți scrie sau ne poți arăta poze/filmulețe. Fiecare postare va fi răsplătită cu inimioare!

23 întrebări

 

Să zâmbim

Emilia este alături de tine cu un zâmbet și o vorbă bună. Dacă vrei să o întrebi ceva, nu ezita. Îți va răspunde imediat!

64 întrebări

 

Gătește acasă! Idei de rețete de la prietenele Activia

Îți place să gătești și ai descoperit rețete sănătoase și gustoase? Nu te sfii să ni le împărtășești. Multe prietene Activia îți vor mulțumi și, în plus, vei acumula mai multe inimioare pentru concurs.

113 întrebări

 

Totul despre sport

Știm că nu e tocmai ușor să începi să introduci sportul în viața ta. Dar o motivație bună este de mare ajutor și te va susține să depășești momentul și să nu renunți. Tu cum ai reușit? Spune-ne și strânge mai multe inimioare!

90 întrebări

 

Să vorbim de frumusețe și stil

Poate că nu-ți dai seama, dar știi mai multe decât crezi despre frumusețe, stil și viață. Aici e locul în care ne poți povesti din ideile și experiențele tale. Fiecare postare va fi răsplătită cu inimioare!

75 întrebări

floare linie
  • Doctor 1
  • Doctor 2
  • Doctor 3

Aduna inimioare si castiga premii

5 bloggeri au inceput Programul Activia