flori

Bloggerițele din Programul de la Activia

Andreea Ursu - www.tomatacuscufita.com

Andreea Ursu - www.tomatacuscufita.com

Am 28 de ani și 8h pe zi, 5 zile din 7 sunt SEO copywriter, în rest sunt bloggerită. De fapt bloggingul e full time job, având în vedere că tot ce fac, aud, văd, gust sau simt poate deveni subiectul unui post pe blog. Am început să promovez obiceiurile sănătoase datorită campaniei Activia și odată început acest drum, nu mă mai abat de la el. Campania Activia m-a responsabilizat și mi-a stabilit o traiectorie. O voi urma și sper să conving cât mai multă lume să facă la fel.

Ultimele postări

De manuta catre o viata sanatoasa

Campanii în desfășurare

Cu ce m-am deprins din Programul Activia

5 plante-medicament

Oltea Zambori - www.nebuloasa.info

Oltea Zambori - www.nebuloasa.info

Sunt sibiancă prin născare, timișoreancă (cu buletin) prin adopţie. Iubesc Timişoara pentru că m-a primit și Sibiul pentru că m-a învățat atât de multe.
Lucrez în online din 2010, organizând evenimente care mai de care mai variate, cu o singură țintă: să fac online-ul un loc mai organizat și mai plin de lucruri frumoase. Fac „PR de nevoie” pentru că la un moment dat a fost singură opţiune cu câştiguri materiale care putea să mă țină aproape de internet.
Iubesc România și fac parte dintre nebunii aia care mai cred în țara lor și în valorile pe care le găsești aici, fie că acele valori sunt ruine uitate într-un sat la un capăt de țara sau nişte oameni care, prin muncă lor, fac România un loc mai bun.
Nu pot trăi fără muzică, visez la un concert live cu Joe Satriani și sper că în viață de apoi să-l întâlnesc pe Freddie, cu care aș bea un Macallan fără gheață.
 

Ultimele postări

Mai urcam o treapta

Cand locul de munca te invata sa fii sanatos

Simplu, despre apa

Nu mai trisati, doamnelor!

Oana Olaru Zainescu  - www.zaineasca.ro

Oana Olaru Zainescu - www.zaineasca.ro

Mă numesc Oana Olaru-Zainescu şi sunt art director. Din liceu știam că vreau şi că voi lucra în publicitate. Sarcasmul e una din superputerile mele. Am devenit blogger de ceva vreme şi pe zaineasca.ro îmi expun inepțiile şi mă laud cu portofoliul. Sunt empatică şi jinduitoare sporadic. 

Ultimele postări

Fumuseţea vine din obiceiuri sănătoase!

Redescoperă-ţi papilele gustative

Micile lucruri care ne tin in forma

Obiceiuri sănătoase în familie

Obiceiuri sănătoase de concediu

La mătură!

Nina Costea  - www.toane.ro

Nina Costea - www.toane.ro

Am 39 de ani și-o afacere care-mi ocupă tot timpul. Am inventat însă ziua de 34 de ore și am astfel timp pentru mine, familie, prieteni și blog, nu neaparat in ordinea asta. Îmi plac oamenii în general și prietenii mei în special. Sunt un om parolist, iar optimismul îmi este stil de viață. Îmi place să citesc, să scriu,să mănânc sănătos, să desenez și să fotografiez oameni. Îmi iau energia din zâmbetul copilelor mele și încerc să mă bucur de ce am. Am învățat că în viață nu primim întotdeauna tot ce vrem, dar cu siguranță ceea ce ne trebuie putem obține. 

Ultimele postări

Saptamana 17

Saptamana 16

Saptamana 18

Deserturi și stil de la cunoscători

Cinci piese vestimentare

Fetele din online nu se tem de offline

Să-mi fie de bine

Să-mi fie de bine – 2

Mihaela Anghel  - www.mihaelaanghel.com

Mihaela Anghel - www.mihaelaanghel.com

Mă numesc Mihaela Anghel, am 25 de ani și lucrez în domeniul Marketing-ului. În trecut am fost pasionată de Formula 1, în prezent îmi place ceaiul și mereu mi-a plăcut lectură. De 3 ani și jumătate am început să scriu despre tot ceea ce mă pasionează pe blogul personal, acesta fiind responsabil de multe lucruri frumoase din viață mea.  

Ultimele postări

Start la obiceiuri sănătoase

Ce înseamnă obiceiuri sănătoase

Alimentația și bolile de stomac

Cel mai sănătos obicei

Bagajul pentru ora de sport

Raluca Popa  - www.raluxa.com

Raluca Popa - www.raluxa.com

Raluca Popa, 32 de ani, Bucureşti. Exemplar feminin isteţ, haios, original și cu simţul ridicolului. Bloggerițムdin 2008 pe www.raluxa.com, pasionatムde social media și comunicare online. În ultima vreme sunt din ce în ce mai preocupată de viață sănătoasăƒ, Aîncercând sムpreiau cât mai multe obiceiuri de calitate care săƒ-mi schimbe viață în bine, alăƒturi de cititoarele mele.  

Ultimele postări

Mai am 14 zile pana la vacanta…

Impresii dupa o saptamana

Start la vacanta!

Ruxandra Predescu  - www.printreranduri.eu

Ruxandra Predescu - www.printreranduri.eu

Numele meu este Ruxandra Predescu şi, printre altele (rânduri, de exemplu), mă ocup de comunicare în variate proiecte, campanii şi companii.M-am născut în Zodia Peştilor, una dualistă, se ştie! – motiv suficient pentru a justifica existenţa personală în dublu exemplar, nepatologic: comunicator la job şi cronicar pe blog, şi încă îmi place aşa. De fapt, îmi place foarte mult!
Sunt dependentă de oameni faini, muzică, internet şi malul mării, dar lista e deschisă. Dincolo de asta, ma definesc, visceral şi social, ca om de comunicare si, în general, ca om.
 

Ultimele postări

Obiceiuri sănătoase: un sfârşit e un început

Sibiu cu Obiceiuri sănătoase

Vogue pune sănătatea pe copertă

Pe tocuri: e greu la înălţime!

Cum te îmbraci la ocazii speciale

Denisa Bârgău  - www.denisuca.com

Denisa Bârgău - www.denisuca.com

Denisa Bârgău, 29 de ani sau 28 bis, cum îmi place mie să spun, Hunedoara
Mă învârt în presa locală de mai bine de 10 ani, adică de când am intrat în câmpul muncii, dar consider că blogul şi bloggingul mă definesc mai bine decât o face locul de muncă. Job-ul e pentru siguranţa zilei de mâine, pentru asigurări de sănătate care oricum nu-mi folosesc la nimic şi pentru o pensie care n-o să-mi ajungă nici pentru a plăti factura la curent, în timp ce blogul este acel "ceva" pentru care m-am pregătit încă din copilărie. Mama îmi povesteşte că umblam prin casă cu un pumn de pixuri şi creioane şi cu mai multe caiete la subraţ, deci mi-a plăcut dintotdeauna să scriu. Acum fac asta aproape zilnic, iar în restul timpului [dacă mai rămâne] mă ocup de alte hobby-uri, cum ar fi fotografia, bijuteriile realizate manual şi cititul. Devorez tot ce "are text" în jurul meu; din păcate, petrec foarte mult timp citind pe Internet şi rămâne destul de puţin timp pentru cititul "offline".
 

Ultimele postări

“O” de la Obiceiuri sănătoase

Sper că nu aţi uitat de Programul Activia

floare linie
  • Doctor 1
  • Doctor 2
  • Doctor 3

Aduna inimioare si castiga premii

5 bloggeri au inceput Programul Activia